Felújításra került irodaházunk homlokzata

Irodaházunk külső Tűzoltó és Lenhossék utcai teljes homlokzata nagy átalakuláson esett át, mostantól új külsővel várja a látogatókat és bérlőket.

A robosztus rácsok, amelyek korábban a földszinti ablakokon voltak elhelyezve lebontásra kerültek, helyettük teljes épülethosszúságban biztonsági kamerarendszer került telepítésre, amit a 0-24 órás őrszolgálat figyel. Az épület külső világítása LED reflektorokkal lett felszerelve, a hiányos szakaszokon ki lett egészítve.

A talán leglátványosabb újítás azonban a teljes homlokzatfestés, annak érdekében, hogy friss és karbantartott állapotot mutasson az Irodaház a külső szemlélők számára is. A sérült, esztétikailag deformált eresszakaszok cseréje együtemben megtörtént, főbejáratunkhoz kiírásra került a Dobos Ház felirat, illetve egy jóval nagyobb utca és házszám tábla is kihelyezésre került, ezzel is könnyíteni szeretnénk a bérlőkhöz érkező vendégek, küldemények célba érését.

Bízunk benne, hogy a megújult irodaházunk még jobb munkakörnyezetet biztosít majd a bérlőink számára, és hogy a modern és vonzó külső inspiráló hatással lesz mindenki számára.