Új biciklitárolók az irodaházunknál!

Ezúton tájékoztatunk mindenkit, hogy az irodaházunk több új biciklitárolóval gazdagodott. A Dobos Ház előkertjében, a belső udvarunkban, a III. lépcsőház pince szintjén és a szomszédos D2 Irodaház teremgarázsában is elhelyeztünk tárolókat, így összesen közel 30 kerékpárnak tudunk egyidejűleg helyet biztosítani területünkön.

Miért fontos mindez? Az irodaházunkba való kerékpározás népszerűbbé válása és a környezetünk védelme mind olyan fontos tényezők, amelyekre figyelmet szerettünk volna fordítani. A biciklizés nemcsak egészséges és környezetbarát módja a közlekedésnek, de hozzájárul a városi forgalom csökkentéséhez és a levegőszennyezés mérsékléséhez. Ezért döntöttünk úgy, hogy megkönnyítjük a bérlőink számára a biciklizést és biztonságos tárolási lehetőséget biztosítunk a kerékpárjaik számára.

A biciklitárolók olyan területeken helyezkednek el, amelyeket kamerarendszer és a 0-24 órás őrszolgálat figyel. Ez védelmet nyújt a lopás és a vandalizmus ellen, így biztonságban tudhatjuk értékes kerékpárjainkat.

Valamint a biciklitárolók segítségével ösztönözzük a bérlőinket a kerékpározásra és a fenntartható közlekedésre. Az egészséges életmód és a környezetbarát közlekedés kombinációja pozitív hatást gyakorol az egész közösségünkre. A biciklizés nemcsak csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást és az autóhasználatot, de hozzájárul a fizikai és mentális jólétünkhöz is.

Fentiek mellett az előkertben elhelyezett biciklitárolók üzenetet hordoznak a járókelők számára… vonzóbbá teszik az irodaházunkat, ami pozitív hatást gyakorol az épületünk imázsára. Reméljük, hogy ez az újítás tovább inspirálja az embereket a kerékpározásra és segít abban, hogy még többen élvezzék a környezetbarát közlekedés előnyeit.